Ziyaretçi Defteri

Üye olan / olmayan herkes buraya yazabilir.

Moderatörler: aggenc, eya

Re: Ziyaretçi Defteri

Mesajgönderen Misafir » Cum Oca 09, 2009 6:08 pm

liderim bir an önce gidelim şu bozüyük kampına ya ne olr:)
Misafir

Mesajgönderen ferdi özdemir kayaş yeşilöz » Pzt Mar 09, 2009 7:22 pm

allah emeği gecen herkesten razı olsun gercekten guzel işler bunlar bıs ankaradakı kardeslerınız olarak basarılarınızın devamını dılıyoruz allah muvaffak etsın
ferdi özdemir kayaş yeşilöz

slm liderim

Mesajgönderen Misafir » Pzt Mar 16, 2009 9:23 am

liderim çok gzl işler yapıyoruz bir çok arkadaşımın katılmasını istedim umarım katılırlar bn eskişehir'den burak bütün liderlerime selamlar
Misafir

Mesajgönderen Hakan » Cum May 15, 2009 8:13 pm

Başarılı ve güzel bir site olmuş

Tebrikler
Hakan

Mesajgönderen eya » Cum May 15, 2009 8:18 pm

Hakan yazdı:Başarılı ve güzel bir site olmuş

Tebrikler

Yorumunuz için çok teşekkürler. Ancak yorum sonunda eklediğiniz link ile reklam yapmaya çalışmanız hoş değil doğrusu. :(
Efrahim Yasin Aktaş
Kullanıcı avatarı
eya
Admin

Mesajgönderen mustafaşahinsalih » Pzt May 18, 2009 11:42 am

SİTENİZ BAŞARILI
GÜNCELLEMELERİNİZ DAHA HIZLI OLURSA VE FAALİYETLERE DAHA ÇOK YER VERİLİRSE DAHA ETKİN OLABİLİRSİNİZ
BAŞARILAR
mustafaşahinsalih

Mesajgönderen yok » Sal Haz 02, 2009 12:21 pm

slm çalışmalarınız süper zaten dayımda orda o yüzden bu yazın sizinle kampa geliyorum dayıma selamlar (dayım:YÜCELYILMAZ) yağız/ankara/çayyolu bide bu yaz 19 temmuzdaki dışında başka bir kamp varmı ?????
yok

Mesajgönderen kappa mıkey » Cmt Haz 27, 2009 9:24 am

selam çalışmalarınız çok güzel uludağda yaptığınız o eve benzeyen şeyleride çok güzel yapmışsınız tam hayalimdeki gibi yana discovery chanel deki ultumate survival gibi hayatta kalma yarıışmaları yada bişeyi kırmadan fln kendi obanıza getirmeye çalışıyormusunuz.... benimde ülkemde böle oluyor ama eskişirdeki çok farklı zaten eskişehir de annaannem fln da var dayımda var yani kısaca annemin bütün sülalesi orda ama sizin kamp larınız süper en yakın bi kamp varmı? yani en yakın zaman da nerde? ben avustralyalımyım ama eskişehiri herşeyden çok seviyorum biden ne zaman kamp en yakın????? :confused: :kurukafa: ve bu derneğinizde size başarılar diliyorum kappa mıkey/Avustralya/disney
kappa mıkey

Mesajgönderen aggenc » Cmt Haz 27, 2009 2:36 pm

kappa mıkey yazdı:selam çalışmalarınız çok güzel uludağda yaptığınız o eve benzeyen şeyleride çok güzel yapmışsınız tam hayalimdeki gibi yana discovery chanel deki ultumate survival gibi hayatta kalma yarıışmaları yada bişeyi kırmadan fln kendi obanıza getirmeye çalışıyormusunuz.... benimde ülkemde böle oluyor ama eskişirdeki çok farklı zaten eskişehir de annaannem fln da var dayımda var yani kısaca annemin bütün sülalesi orda ama sizin kamp larınız süper en yakın bi kamp varmı? yani en yakın zaman da nerde? ben avustralyalımyım ama eskişehiri herşeyden çok seviyorum biden ne zaman kamp en yakın????? :confused: :kurukafa: ve bu derneğinizde size başarılar diliyorum kappa mıkey/Avustralya/disney

Merhaba En yakın kampımız 25 temmuzda 5. Geleneksel Çevsad Yaz Kampı SArıcakaya'da yapılıcak seni de bekleriz...
Gökan
Kullanıcı avatarı
aggenc
Admin

seckinsesli ailesi

Mesajgönderen seckinsesli » Cmt Ağu 01, 2009 9:14 am

Hocam tebrik ederim.Siteniz çok güzel olmuş.Hayırlı olsun. ***
En son eya tarafından Pzr Ağu 02, 2009 6:56 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Reklam
seckinsesli

tebrik

Mesajgönderen jasolina » Prş Ağu 13, 2009 8:42 pm

musaözü fotolarınıza bayıldım.emeği geçenlere teşekkürler.
jasolina

Mesajgönderen Misafir » Pzr Oca 03, 2010 10:59 am

21 Aralıkta bir etkinlik yapılmış, Sarıkamışa giden trendeki izciler karşılanmış ve tekrar yolcu edilmiş. Haber 15 gün sonra veriliyor. Bu ne biçim web sayfası takip ve güncellemesi !!! Bizleri 15 gün sonra haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz!!!
Misafir

Mesajgönderen misafir » Prş Haz 10, 2010 7:26 pm

Çalışmalarınızı gönülden destekliyorum. İnsanlar gürültü kirliliği,eksoz kirliliği,çevre kirliliğine artık daha duyarlı ancak devletin resmi kuruluşu tepebaşı belediyesi şehrin merkezinde Vural Sokak`da barlara hertürlü kolaylıklar sağlayarak çağdaşlık adına bataklık oluşturuyor buda yetmezmiş gibi gençler barlara emanet ediliyor.Barlardan kaynaklanan sorunları herkes biliyor ancak burada yaşayan insanların huzuru ve can güvenliği için alınan önlem ve tedbirler varmıdır.Yetkililer gece aileleri ile birlikte sokağı ziyaret ederlerse sanırım sorunları canlı olarak yerinde görürler ve gerekli tedbirleri alılar diye umut ediyorum. Çevreye daha duyarlı olurlar.
misafir

Önceki

Dön Ziyaretçi Defteri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir