24 Mayıs 2009 2. ÇEVSAD Musaözü Bisiklet Şenliği Fotoları

Moderatörler: aggenc, eya

24 Mayıs 2009 2. ÇEVSAD Musaözü Bisiklet Şenliği Fotoları

Mesajgönderen aggenc » Prş May 28, 2009 9:08 pm

Eveeet arkadaşlar sonunda elime ulaşan fotoları foruma yüklüyorum.

Yola çıkmadan önce yoklama ve toplu foto çekimi
Resim

Resim

Daha dakika bir gol bir.Arkadaşın yamulmuş rotoru sökmek zorunda kaldık.Osmangazi'nin orada sehll benzinlikteyiz.
Resim

Yollara düşebildik sonunda,birazcık gecikmeli olsa da.
Resim

Alper kardeşimi bu fotodan sonra takdir ettim ne ara nerden çekti bu pozu onu da çözemedim:)
Resim

Doğa ve biz
Resim

Tren yolu geçişi.Ezilen yok:)
Resim

Kızılinlere (12 km.) 1 saatte ancak ulaştık.Malum teknik problemler...Selçuk kardeşimi çok bekletmişiz ki uykuya dalmış, biz gelince uyandı.
Resim

Resim

Teknik problem demişken patlak yapan ekip geliyor.
Resim

Resim

Resim

Telefonlarımız çekmiyooooooor...
Resim

Musaözü Köyü.Arkayı toplamak için.
Resim

Öncü ekibimiz.Buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.Çooook yardımcı oldunuz bana.
Resim

Resim

Doğada kolalar nasıl soğutulur.Cevap veriyorum:
Resim

Resim

Mangalbaşımız ve yamağı çoktan ulaşmış biberleri kızartmış hazırlıkları tamamlamış bizi bekliyor.
Resim

Resim

Resim

Piknik alanından kesitler

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Acıkmış bisikletçiler:)

Resim

Mangal fotosu isteyen kimdi???

Resim

Selçuk alanı geniş buldu fantezilerini gerçekleştiriyor.Benim bisikletle düşüşü var ama maalesef gülmekten foto çekemedi kimse. Hafızalarımızda kaldı o an sadece.

Resim

Başarısı dolayısıyla ödüllendiriyoruz kardeşimizi:)

Resim

Tamir ve bakımda sınır tanımıyoruz

Resim

Selçuk'tan başka fantezi deneyenler de çıktı:)

Resim

Resim

Resim

Fantezi sonrası ilk yardım Selçuk'tan geldi.

Resim

Ve gezimizin bitişi toplu hatıra fotoğrafı.

Resim

Resim

Dönüş yolu ve öncü ekibimiz iş başında gene.

Resim

Resim

Resim

Yorumsuz...
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Gökan
Kullanıcı avatarı
aggenc
Admin

Re: 24 Mayıs 2009 2. ÇEVSAD Musaözü Bisiklet Şenliği Fotoları

Mesajgönderen eya » Cmt May 30, 2009 6:43 pm

Arkadaşlar gerçekten tebrikler. Ben bu etkinliğin birincisini hiç unutmuyorum, ikincinin olacağını tahmin bile etmiyordum. Aynı başarı tekrarlanmış güzel bir etkinlik olmuş. Emeği geçenlere (sanırım özellikle Gökhan Duran, Selçuk ve mangal başı Yasin'e) ve katılanlara teşekkürler. Aranızda olmak isterdim. Nasip değilmiş.

Selçuk'un enerjisi epey fazlaymış anlaşılan, uçan pozu bile var arkadaşın :confused:

Bu arada fotoğrafları yayınlayan Gökhan Genç kardeşime de ayrıca teşekkürler. Kendisini de bisikletle görmek dileği ile :rolleyes:
Efrahim Yasin Aktaş
Kullanıcı avatarı
eya
Admin

Mesajgönderen Battal » Pzr May 31, 2009 6:46 pm

eya yazdı:Arkadaşlar gerçekten tebrikler. Ben bu etkinliğin birincisini hiç unutmuyorum, ikincinin olacağını tahmin bile etmiyordum. Aynı başarı tekrarlanmış güzel bir etkinlik olmuş. Emeği geçenlere (sanırım özellikle Gökhan Duran, Selçuk ve mangal başı Yasin'e) ve katılanlara teşekkürler. Aranızda olmak isterdim. Nasip değilmiş.

Selçuk'un enerjisi epey fazlaymış anlaşılan, uçan pozu bile var arkadaşın :confused:

Bu arada fotoğrafları yayınlayan Gökhan Genç kardeşime de ayrıca teşekkürler. Kendisini de bisikletle görmek dileği ile :rolleyes:

Yaa fotoları dernekten gecenin bi vakti yükledim, kendi adımla açmamışım forumu, Gökhan kardeşimin adıyla açılmış oldu konu.Olsun O da Gökhan ben de:)
Selçuk kardeş sağolsun dediğin gibi enerjisiyle oldukça yardımcı oldu bana. Sen olmayınca, grupta da tanıdık olmayınca pek kontrol zor oldu ama şükür kazasız belasız gittik geldik. arkadaşlar da yardım edince hoş oldu tabii. Seni de bekliyoruz kardeşim. Temmuz başında Bursa ekibi davet ediyor bizi. Ayrıca Uludağ'a çıkmak isteyen arkadaşlar var.Bayağı çok hem de.Ona göre:D
Battal

Mesajgönderen eya » Pzr May 31, 2009 7:47 pm

Battal yazdı:Yaa fotoları dernekten gecenin bi vakti yükledim, kendi adımla açmamışım forumu, Gökhan kardeşimin adıyla açılmış oldu konu.Olsun O da Gökhan ben de:)
Selçuk kardeş sağolsun dediğin gibi enerjisiyle oldukça yardımcı oldu bana. Sen olmayınca, grupta da tanıdık olmayınca pek kontrol zor oldu ama şükür kazasız belasız gittik geldik. arkadaşlar da yardım edince hoş oldu tabii. Seni de bekliyoruz kardeşim. Temmuz başında Bursa ekibi davet ediyor bizi. Ayrıca Uludağ'a çıkmak isteyen arkadaşlar var.Bayağı çok hem de.Ona göre:D

Gökhan'ların biri çıkış yapmayı öbürü giriş yapmayı unutmuş desene :eek: Forumu da hackleteceksiniz bir gün, çıkışı unutmayın kardeşim :(( :D

Temmuz ayında geziye vaktim kalacağını sanmıyorum. Çok yoğun olacak. Askerlik öncesi son bir ayım. Hem şehir içi hem şehir dışı gidilecek o kadar çok yerim var ki... Bursa - Uludağ zaten olmaz da belki şehire yakın bir tura katılabilirim. O da Belki... Hayırlısı...
Efrahim Yasin Aktaş
Kullanıcı avatarı
eya
Admin

Mesajgönderen Battal » Pzt Haz 01, 2009 7:32 pm

Yaa zaten uykulu uykulu geceyarısına doğru girdim foruma. Evde otomatik giriyor, dikkat etmedim o yüzden hiç, şifre sormayınca garipsemedim. Neyse bakalım. Seni tura mura götürmüyorum formdan düşmüşsündür sen şimdi:D
Battal

Dön Gezi ve Tur Fotoğrafları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir